Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Наско Сираков разкри кой ще замени Мъри Стоилов на треньорския пост

11 април 2023, 19:31 часа • 3815 прочитания

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков обяви името на треньора, който ще замени хвърлилия оставка Станимир Стоилов. Както се предполагаше, това ще бъде Елин Топузаков, който ще води "сините" до края на сезона.

Топузаков изведе Левски в първата тренировка след раздялата със Стоилов в понеделник. Очакванията бяха той да изведе отбора в предстоящото дерби срещу ЦСКА на 17 април, като единствено не се знаеше дали ще остане начело на Левски и до края на кампанията.

Елин Топузаков

Сега Сираков потвърди това. "Елин Топузаков ще бъде начело на Левски в предстоящия мач. Вярвам, че той осъзнава в какво състояние е както отборът, така и какво се очаква от сините футболисти в този двубой", заяви Наско Сираков.

ОЩЕ: Извел Левски до титлата: Ако искат да са шампиони, да ми се обадят!

Елин Топузаков

"Казвам ви, че Елин Топузаков ще води Левски до края на сезона. Така ще имаме възможност да привлечем треньора, на който ще имаме доверие, че ще задържи Левски на високо спортно-техническо ниво", добави още собственикът на Левски.

Той отхвърли слуховете, че се преговаря със Славиша Стоянович и Славиша Йоканович. Самият Славиша Стоянович призна, че си е тръгнал от Левски обиден и много трудно би се върнал на "Герена".

Ето кога Наско Сираков ще каже своята "истина" за Левски

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес