Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Наглото Саше скочи на "червените" фенове, легендите и Бербатов

15 май 2014, 15:27 часа • 12496 прочитания

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров призна, че е доста огорчен от неуспешната емисия на акции на ЦСКА.

На пресконференция Тодоров коментира, че е разочарован както от част от феновете за слабата активност, така и от бивши футболисти, чиято кариера към Европа е тръгнала от ЦСКА, а те не са купили акции.

"Огорчен съм по отношение на продажбата на акциите. Едва ли 4500-5000 човека е фенската маса на ЦСКА. Наясно сме, че този процес няма как да е бърз и ще отнеме време. Убеждаването на хората също не е лек процес. Сигурен съм, че след година, две-три, ако се вземе решение за нова емисия тя ще е по-успешна. Надявам се феновете да се активизират, защото ако акциите набъбнат ще има съвсем различно измерение. Говорим си, че има стотици хиляди, милиони червени фенове, а когато трябваше да се прояви не е факт. Оттук нататък никой няма право да ни държи сметка защо това се случи, защо пусна този или каквото и да е. Защото, каквото е такова. Да, в клуба влязоха крупни инвеститори като Манджукови, Трейс и Калистратов, вероятно ще има и още един-двама. Чакаме генерален спонсор. Има достатъчно богати фенове, които можеха да се бръкнат и да осигурят бъдеще на клуба. Ако се бяха събрали 2, 3 или пет милиона лева ЦСКА излиташе", каза Тодоров.

Той призна, че е много разочарован и от бивши футболисти на ЦСКА, без да назовава конкретни имена, които въпреки успешните си кариери в чужбина не са помогнали на клуба.

"Разочарован съм и от бивши футболисти на ЦСКА, които дължат всичко на клуба, че не купиха акции. Разговарял съм лично и са поели лични обещания към мен, но до момента не са ги спазили. Това са хора, които отдавна са осигурили живота си. Примерът по света колкото искаш на футболисти, помогнали на бившите си клубове от признателност. Ясно е за кого говоря. В Европа не играят стотици хиляди българи. Разочарован съм лично от това момче", завърши Тодоров.ге

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес