Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мъри Стоилов забрави за Левски и поема елитен гръцки тим?

21 април 2023, 09:47 часа • 5747 прочитания

Станимир Стоилов безспорно е една от най-обсъжданите личности в българския футбол, въпреки че наскоро го напусна чрез оставката си като старши треньор на Левски. Слуховете за Мъри валят. Преди дни се появи информация, че специалистът е вариант за кипърски тим. Сега на дневен ред е предложение от гръцкия Арис Солун.

Бившият наставник на "сините" води преговори с клуба и е близо до подписването на договор, твърди "Мач Телеграф". Според изданието изпълнителният директор на "жълто-черните" е дошъл на крак в София, за да се види със Стоилов само няколко дни, след като треньорът напусна столичани. В понеделник двете страни са имали работен обяд в ресторант в Драгалевци. Заедно с тях на масата е бил и босът на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов, като на този етап не е ясно каква е връзката му в преговорите.

ОЩЕ: Мъри - облян от всенародната любов, Сираков властва недосегаем на трона

Наско Сираков Мъри Стоилов

Допълва се още, че в близките дни 56-годишният специалист се очаква да пътува до Гърция, за да се запознае по-подробно с предложението и състоянието на Арис. Доскоро бившият наставник и директор в ЦСКА Алън Пардю бе начело на клуба от Солун, но бе уволнен след само 143 дни работа. В момента гръцкият тим е на пето място в класирането, а е воден от временен треньор в лицето на местния специалист Апостолос Терзис.

На този фон новото сдружение "Бъдеще за Левски - Бизнес клуб" бе официално открито на бляскаво събитие в един от известните хотели в София. На него присъстваха някои знакови личности, сред които бившият собственик на Левски Тодор Батков и зам.-директорът на Националната следствена служба Ясен Тодоров.

 

 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес