Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мъри Стоилов: Левски трябва да се управлява от изпълнителния директор и треньора (ВИДЕО)

27 февруари 2023, 14:20 часа • 4609 прочитания

Треньорът на Левски Станимир Стоилов потвърди, че има разделение във властта при „сините“. Специалистът говори пред медиите преди двубоя с Лудогорец, като сподели, че изпълнителният директор и треньорът трябва да управляват клуба. По този начин той индиректно подкрепи Иво Ивков, който онзи ден заяви на пресконференция, че в Левски има управленски проблем и той не е съгласен с част от политиките на мажоритарния собственик Наско Сираков.

Стоилов бе категоричен, че ако хората от клуба не кажат всичко за дълговете на Левски, то той ще го направи, въпреки че не му е работа. Той изрази мнение, че предприетата кампания за набиране на средства чрез дарения на феновете е добра идея и смята, че тя може да помогне много на „сините“.

Гледахте на живо: Станимир Стоилов преди двубоя с "Лудогорец" на "Герена"

🎙️🎥 Гледахте на живо: Станимир Стоилов преди двубоя с "Лудогорец" на "Герена" #ВсичкиЗаедно #АзСъмЛевски #ЛевскиЕВечен

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Monday, February 27, 2023

„Левски трябва да се управлява от кабинета на изпълнителния директор и от треньора, след като се мине тунела на стадиона. Аз не бягам от моите решения. След като изпълнителния директор е казал нещо, значи е така. Ако някой може да ме убеди, че има нещо по-добро от моето мнение за Левски, винаги съм готов да спорим. Аз и изпълнителният директор получаваме заплати, за да се борим за интересите на Левски. Аз също смятам, че трябва да се обяви сметка за помощ от привържениците, защото само привържениците единствени не изоставиха клуба“.

„Смятам, че с много по-мащабна и кампания може да се получат нещата. Първо трябва да се каже истината. Ако хора от клуба не кажат всичко за дълговете, аз ще го направя, въпреки че не ми е работа. Трябва да се търси по-нататъшно решение след отказа на Юнайтед груп. Нека да обявим кой какво е направил и след това да решим. Наближава времето да обявя всичко. Всички се надявахме, че ще има нови инвеститори. Ако знаехме, че ще стане така, щяхме да продаваме играчи разбира се. Трябва да се мисли, как да се изчистят ангажиментите към НАП”.

“При всички положения новото попълнение ще вземе участие в мача с Лудогорец. Сега ще имаме добър терен, отличен противник и добра възможност играчите да покажат на какво са способни. Очаквам Лудогорец да е в по-добър ритъм, тъй като изиграха два добри мача с Андерлехт. Сега е моментът да покажем една хубава битка и е идеална възможност да излезем негативната серия. Сега вече е време да покажем на добър терен по-добра игра”.

Двубоят между Левски и Лудогорец е много важен и за двата тима. „Сините“ се намират в серия от 10 поредни мача без победа. „Орлите“ пък ще трябва да гонят задължителен успех на стадион „Георги Аспарухов“, тъй като в момента изостават н 4 точки от лидера ЦСКА, който обаче е с мач повече след успеха си срещу Септември.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес