Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мъри Стоилов: Изчистих 5 млн. с работа, със Сираков съм в перфектни отношения

16 май 2023, 14:21 часа • 3521 прочитания

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов заяви, че е изчистил 5 милиона задължения на клуба с работа и успехи. Специалистът даде кратък коментар пред „Неформално с Георги Петков“, като допълни, че е в перфектни отношения с мажоритарния собственик на „сините“ Наско Сираков.

Мъри отказа да отговаря на Тити Папазов, който преди дни го атакува и заяви, че за да „угоди на егото и комплексите“ на футболния треньор, той е трябвало да плати 125 хиляди лева неустойка към един от доставчиците на спортна екипировка, с когото работеше Левски.

Станимир Стоилов Наско Сираков

„На Тити нямам какво да му казвам. Аз говоря с действията си, както се прави. Така изчистих 4-5 милиона - с работа и успехи. Всичко друго са интриги, от които никой няма нужда. С Наско Сираков сме в перфектни отношения. Не ме изненадва това, че е говорил с добро за мен. Аз винаги бих направил същото. Отново казвам - в отлични човешки и професионални отношения сме с него и това няма как да се промени“.

„Феновете имат право да симпатизират на когото си искат и да казват каквото пожелаят. Никой не може да спре някой да изразява гледната си точка. Казах каквото трябваше, когато трябваше. Може да реша отново да говоря, но на този етап нямам нищо ново да споделя. Казах го пред всички. И благодаря на тези, които не са се съмнявали в думите ми никога, когато става дума за Левски.“, каза Стоилов.

Днес пък стана ясно кога ще се играе Вечното дерби между Левски и ЦСКА.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес