Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мъри Стоилов: Догодина Левски трябва да е в борбата за титлата (ВИДЕО)

10 март 2023, 15:30 часа • 1646 прочитания

Треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че догодина отборът му трябва да е в борбата за титлата. Специалистът говори пред медиите преди двубоя с Ботев Враца. Срещата е утре от 17:30 часа на стадион „Георги Аспарухов“. Наставникът на „сините“ също така подчерта, че за тима му е много важно да създава положения и да ги реализира – само по този начин Левски ще печели точки в първенството.

Мъри допълни, че играчите му трябва да се абстрахират от ситуацията, в която се намира клубът и единствено да играят. Той разкри, че каквото не му харесва в стила на работа в Левски го е казал на когото трябва.

Гледахте на живо: Станимир Стоилов преди мача с "Ботев" (Враца)

🎙️🎥 Гледахте на живо: Станимир Стоилов преди мача с "Ботев" (Враца) #ВсичкиЗаедно #АзСъмЛевски #ЛевскиЕВечен

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Friday, March 10, 2023

„Иска ми се победата да е повлияла добре, но в крайна сметка надали критерият Хебър трябва да е някакво голямо стъпало за Левски. Играчите ще имат възможността пред нашите привърженици да покажат добро ниво. Не мога да кажа, че не съм доволен от ритъма и динамиката в Пазарджик. Основното е отборът всеки мач да играе по-добре и по-добре и да побеждава“.

„Тренираме всеки ден да ставаме по-добри. Ако се натрупат поредица победи нормално е футболното самочувствие на играчите да се увеличи и оттам да дойде по-голямата увереност. Другото важно нещо е да създаваме положения. Най-важното за нас е да работим и да играем с нужното ниво, за да може да радваме хората“.

„Играчите трябва да се абстрахират от обстановката и да играят по най-добрия начин. Те също са живи същества и следят медии и социални мрежи, и предполагам може по някакъв начин да им влияе. Дори да не продадем един билет знаете, че имаме 6000 продадени карти. Минимум 6 000 човека ще има утре на мача, няма причина играчите да мислят за други неща“.

"Докато феновете са на стадиона единствено ще участвам в работата за спасението на Левски и в спортно-техническата част. Каквото не ми харесва съм го казал на когото трябва, не си мислете че го казвам само на вас. Този отбор на Левски в следващите две години, дори да не привлича нови играчи, може спокойно да бъде в играта за титлата. Всичко са проблеми, които трябва да се решат на масата“, каза Стоилов.

Вчера пък мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков посочи "две светлинки в тунела".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес