Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мъри постави 3 големи условия на Сираков, за да се върне в Левски

12 юни 2023, 08:50 часа • 14357 прочитания

Сезонът за футболния Левски най-после приключи, и то с щастлив край - класиране за Европа. Сега ръководството на "сините" трябва да вземе и най-важното решение преди началото на новия сезон - кой да бъде наставник на отбора през следващата кампания.

Кой ще бъде треньор на Левски

След победата над Арда Елин Топузаков разкри, че и той не знае кой ще бъде треньор на Левски - дали ще остане на поста, или пък друг специалист ще поеме "сините". По-рано се появиха информации, че сърбинът Саво Милошевич ще поеме Левски, но те останаха непотвърдени.

Може ли Мъри да се завърне на "Герена"?

В последните дни пък се заговори, че в Левски може да се завърне Станимир Стоилов, който хвърли оставка през април. Повод за подобни надежди сред феновете бе една снимка на Стоилов с Наско Сираков в клубния магазин на отбора на "Герена".

Станимир Стоилов и Наско Сираков

Стоилов иска Херо и не иска Боримиров в Левски

Според "Тема Спорт" Стоилов би се завърнал в Левски, но е поставил три сериозни условия на Наско Сираков. Той иска да работи на "Герена" с Димитър Димитров – Херо, който остана без работа след изпадането на Спартак Варна от елита на Варна. Стоилов иска Херо да стане директор в Левски. 

Без процент за генералния спонсор

Друго условие на Мъри е Даниел Боримиров да напусне клуба. Той стана изпълнителен директор на Левски след раздялата с Мъри и Ивайло Ивков. Третото условие на Стоилов е да отпадне т.нар. договор за управление на Левски, с който генералният спонсор прибира 10 % от приходите на "сините" извън дарения, виртуални билети и такси.

3-те условия на Мъри, за да се завърне в Левски

  1. Херо да стане директор в Левски
  2. Даниел Боримиров да напусне Левски
  3. Генералният спонсор да не прибира процент от приходите на Левски

 

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес