Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Млад талант коментира преминаването си от Левски в ЦСКА (ВИДЕО)

25 юли 2024, 21:12 часа • 2058 прочитания

Младият талант на ЦСКА Петко Панайотов коментира преминаването си от Левски в редиците на "червения клуб". 19-годишният полузащитник разказа как се е почувствал при своя дебют за "армейците" и отправи суперлативи по адрес на старши треньора Томислав Стипич.

Петко Панайотов говори за трансфера от Левски в ЦСКА

„На първо място искам да благодаря на всички хора, които са се грижили за мен там, защото без тях нямаше, да ме видят и от тук. Всичко се случи в Елитната група до 17 години на полусезона и тогава, когато получих офертата от ЦСКА, сметнах, че ще е по-добре за моето развитие и нямаше как да пропусна, взех шанса“, заяви Панайотов по повод смяната на единия гранд на родния футбол с другия.

ОЩЕ: ЦСКА преведе хиляди левове на Левски за перспективен българин

ВАР-ът на Actualno

Дебютът на младока и дербито с Лудогорец

"Моят дебют бе срещу Локомотив Пловдив и просто се надявах да играя. Когато ме повикаха на страничната линия, бе като сбъдната мечта и чак след мача осъзнах какво се е случило. Да започнеш като титуляр за ЦСКА е уникално. Бориш се за три точки и защитаваш една емблема. С времето трупаш опит и няма напрежение. Разбрахме в деня на мача, че ще играем срещу Лудогорец. Помогнаха ни и ни подкрепиха", разкри той.

Суперлативи за Стипич

„Доста добър треньор, работи се лесно с него, има точни изисквания, работи добре с младите. Добър психолог и мотиватор. ЦСКА винаги се бори за първото място и Купата“, каза Петко Панайотов.

ОЩЕ: Двама нежелани играчи извиват ръцете на ЦСКА, не искат да напуснат без тлъста компенсация

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес