Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец си хареса халф на своя „жертва“ в Европа

25 юли 2023, 12:06 часа • 879 прочитания

Селекцията в Лудогорец продължава с пълна сила. Днес стана ясно, че разградчани са си харесали полузащитник от своята „жертва“ в тазгодишното издание на Шампионска лига – Балкани. Става въпрос за халфа Линдон Емерлахи. Както е известно разградчани отстраниха косовския шампион след загуба с 0:2 в първия мач и категорична победа с 4:0 в реванша в България.

Хора от Лудогорец са искали телефона на играча

Според косовското издание „Gazeta Blic“ ръководството на Лудогорец проявява сериозен интерес към Линдон Емерлахи и искат да го привлекат в състава си. Хора на разградчани дори са искали телефона на полузащитника от треньора на Балкани Илир Дая след реванша между двата тима на „Хювефарма Арена“.

Желаният от Лудогорец е оценен на 550 хиляди евро

Линдон Емерлахи се представи на много високо ниво през миналия сезон. 20-годишният дефанзивен полузащитник изигра 40 мача за Балкани във всички турнири, в които се отчете с две асистенции. Той има договор с косоварите до лятото на 2026 година. Емерлахи е оценен на 550 хиляди евро.

Днес пък стана ясно, че считаният за сигурно ново попълнение на Лудогорец Ноа Сонко Сундберг се е сбогувал със съотборниците си в Левски.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Европа чука на вратата, а ЦСКА, Левски и останалите още не са готови.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес