Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец с интерес към двама играчи на Галатасарай

19 юни 2023, 11:00 часа • 2342 прочитания

Лудогорец проявява интерес към двама футболисти на Галатасарай. Това съобщиха медиите Турция. Според информациите „орлите“ следят отблизо ситуацията с румънеца Олимпиу Морошан и норвежеца Фредрик Мидсьо. Двамата футболисти не са от титулярния състав на „Чим Бом“ и е възможно ръководството на клуба да реши да се раздели с тях при добри оферти.

Лудогорец търси класни футболисти за лятна селекция, тъй като тимът на Ивайло Петев ще опита да атакува влизане в групите на Шампионска лига. „Орлите“ се нуждаят от подсилване на няколко поста и поради тази причина са хвърлили око на плеймейкъра Морошан, както и на дефанзивния халф Мидсьо.

Лудогорец

24-годишният Олимпиу Морошан играе на позицията зад нападателя. Именно там Лудогорец не може да намери класен футболист след напускането на Каули Оливейра. През миналия сезон румънецът игра под наем в италианския Пиза в Серия Б, като изигра 35 мача, в които реализира 6 попадения и направи 8 асистенции.

Фредерик Мидсьо пък е дефанзивен халф, който през миналия сезон има на сметката си 21 мача за Галатасарай. 29-годишният норвежец обаче само в 5 срещи е бил титуляр. Той има и 11 двубоя за националния отбор на родината си.

Онзи ден пък стана ясно, че Лудогорец е пратил свой човек да гледа спрягания за нов голмайстор на тима.

Очаквайте в Actualno.com: 4 спортни рубрики, които не трябва да изпускате

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес