Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец привлича двама нови играчи на една позиция, единият е от Левски

11 април 2024, 12:08 часа • 9703 прочитания

Ръководството на Лудогорец обмисля да привлече двама нови играчи на една позиция. "Орлите" искат да се подсилят в средата на терена, където се очаква да се разделят с двама футболисти след каря на сезона, пише "Тема Спорт".

Лудогорец привлича двама нови полузащитници

Клод Гонсалвеш по всяка вероятност няма да остане в Лудогорец след края на сезона, като той може да продължи кариерата си в Легия Варшава. Капитанът Якуб Пьотровски също едва ли ще остане в Разград, тъй като е желан от грандове, сред които е и турският Галатасарай.

ОЩЕ: Клуб от елита на Испания пожела бижуто на Лудогорец

Якуб Пьотровски

"Орлите" чакат Андриан Краев от Левски

Именно затова от Лудогорец обмислят да привлекат поне двама нови полузащитници. Очаква се единият от тях да бъде халфът на Левски Андриан Краев, който е в последната година от контракта си със "сините" и ще може да се присъедини към "зелените" като свободен агент.

Иначе Лудогорец разполага с алтернативи в средата на терена в лицето на Педро Нареси, Ивайло Чочев и Иван Йорданов, който лекува сериозна контузия. Въпреки това "орлите" не смятат да разчитат само на тях за новия сезон, в който отново ще опитат да стигнат по-далеч в Европа.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес