Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец остана без защита за Локомотив (Пловдив)

22 април 2014, 16:36 часа • 13370 прочитания

Лудогорец изпитва сериозни затруднения в защита. Стойчо Стоев има на разположение само двама централни защитници за утрешния полуфинал за Купата на България срещу Локомотив Пловдив. Разградчани ще излезнат с Козмин Моци и Теро Мантула в центъра на отбраната.

Финландецът от доста време не е играл официален мач с Лудогорец, но сега ще излезе на терена, тъй като няма кой да го замести. Георги Терзиев е с разтежение, като от лекарския щаб на „орлите“ правят всичко възможно да го възстановят за гостуването на Литекс в неделя.

Александър Александров е наказан, а Александър Барт е трайно контузен. Вариант пред Стойчо Стоев е пускането на Йордан Минев като централен бранител, но този вариант е краен и ще бъде използван само при нужда.

Стойчо Стоев все още обмисля вариантите за играчи, които евентуално да бъдат запазени за гостуването на Литекс. Със сигурност наказанието на Локомотив Пловдив с мач без публика може допълнително да повлияе на специалиста. Лудогорец има преднина от два чисти гола срещу Локомотив Пловдив, а в неделя гостува на Литекс в пряк мач за титлата.

Мачът Локомотив (Пловдив) - Лудогорец е в сряда (23.04) от 18:00. Първият полуфинал за Купата на България в Разград завърши 2:0.

Димитър Лазаров
Димитър Лазаров Отговорен редактор
Новините днес