Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец официално обяви трансфера на Тиаго, сумата по сделката е рекордна за България

12 юни 2023, 13:36 часа • 3898 прочитания

Лудогорец официално обяви трансфера на Игор Тиаго. Както е известно голмайсторът на „орлите“ ще играе в белгийския гранд Брюж през новия сезон. 21-годишният бразилец направи много силна кампания с разградчани и логично привлече погледите на някои от силните тимове в Европа.

В крайна сметка най-настоятелен за подписа на Игор Тиаго се оказа Брюж. Според медиите в страната белгийският гранд ще плати около 7,5 милиона евро за правата на бразилския нападател. Днес от Лудогорец обявиха, че наистина сумата по трансфера на голмайстора е рекордна за България, но не пожелаха да разкрият колко точно са получили за своя играч.

Лудогорец реализира рекорден трансфер Лудогорец продаде нападателя Игор Тиаго на белгийския гранд Брюж за рекордна за...

Posted by PFC Ludogorets 1945 on Monday, June 12, 2023

„Лудогорец продаде нападателя Игор Тиаго на белгийския гранд Брюж за рекордна за България трансферна сума. 12-кратните шампиони запазват процент от правата на бразилеца, който вкара 21 гола в 55 мача за "орлите" във всички турнири. Днес Брюж, който стигна до 1/8 финал в последното издание на Шампионската лига, ще обяви официално сделката и ще представи Игор Тиаго“, се казва в част от съобщението на „орлите“.

Брюж пък постави огромна откупна клауза на Игор Тиаго.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес