Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец няма да иска отлагане на дербито с ЦСКА

05 декември 2023, 16:28 часа • 1440 прочитания

Лудогорец няма да иска отлагане на дербито с ЦСКА. Това обяви изпълнителният директор на „орлите“ Ангел Петричев. Както е известно, днес се появи изненадваща спортна новина, че разградчани ще поискат отлагане на мача с „червените“ заради сгъстената си програма и участието си в Лигата на конференциите.

Ангел Петричев разсея слуховете

Ангел Петричев

Изпълнителният директор на Лудогорец обаче категорично отрече информациите, че тимът ще иска отлагане на предстоящата среща с „армейците“. Ангел Петричев говори пред колегите от „Спортал“ и заяви, че в Разград не им е минавало и през ум подобно нещо.

„Дали ще искаме отлагане на мача с ЦСКА? Това са глупости. Дори през ум не ни е минавало такова нещо“, лаконичен бе шефът на Лудогорец.

Разградчани имат доста сгъстена програма 

ЦСКА Лудогорец Дюкенс Назон Бърнард Текпетей

Лудогорец ще трябва да изиграе три мача в рамките на само една седмица. Първо „орлите“ посрещат Локомотив Пловдив в 1/8-финалите за Купата на България, след това имат визита на ЦСКА в последния мач за годината в Първа лига, а за финал са домакин на Нордселанд в Лигата на конференциите, като изходът от този мач ще определи дали разградчани ще играят в надпреварата и през пролетта.

ЦСКА нямаше да приеме добре евентуално отлагане

Стадион Българска армия

Евентуално искане за отлагане на мача между ЦСКА и Лудогорец, както и неговото одобрение, щеше да бъде прието "на нож" от феновете и ръководството на "червените". Причината е, че двубоят с "орлите" ще бъде последен за столичани на стадион "Българска армия" в този му вид. Поради тази причина от ЦСКА организират редица събития преди, по време и след мача със шампионите, с които да се сбогуват с "Армията". 

Вчера пък се появиха слухове, че собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев се дърпа за президент на БФС, но може и да има мераци.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес