Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любослав Пенев отпада: ЦСКА има нов фаворит за треньорския пост

23 май 2024, 09:44 часа • 8350 прочитания

Българският гранд ЦСКА изключи Любослав Пенев от списъка с кандидати за треньорския пост, твърди "Тема Спорт". Според информациите, двете страни са водили разговори в последните две седмици, но те не са протекли позитивно и са замразили интереса на "червените".

Любослав Пенев отпада от сметките на ЦСКА

Сега се очертават два варианта пред ЦСКА - или да остави Стамен Белчев на треньорския пост и за новия сезон, или да привлече Александър Томаш. Именно треньорът на Локомотив Пловдив е фаворит номер 1 в случай, че ЦСКА реши да прави треньорска смяна след края на сезона.

Любослав Пенев

Фаворит на "червените" е Александър Томаш

Още в началото на април Actualno.com съобщи, че Любослав Пенев може да поеме ЦСКА след края на сезона, както и че Нестор Ел Маестро ще бъде уволнен. Второто се случи малко по-късно. Сега предстои да видим кой ще води "червените" през новия сезон.

Дали Стамен Белчев ще остане в ЦСКА, зависи до голяма степен и от днешния двубой срещу Черно море, който се явява директен спор за второто място. Втората позиция осигурява директно класиране за Лигата на конференциите, а третото място дава бараж срещу седмия.

ОЩЕ: ЦСКА - Черно море: Кога и къде да гледаме мача

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес