Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любимец на Сектор Г охлади мераците на Лудогорец и ЦСКА 1948

10 август 2023, 16:10 часа • 4052 прочитания

Един от любимците на феновете на ЦСКА в последните години Кристиян Малинов охлади мераците на Лудогорец и ЦСКА 1948. Както е известно в момента 29-годишният полузащитник е свободен агент, след като прекрати договора си с белгийския Льовен.

Това веднага породи множество спекулации за бъдещето му като се заговори, че „орлите“ и тимът от Бистрица вече са влезли в контакт с него за евентуалното му преминаване в някой от двата отбора.

Малинов би играл само за ЦСКА в България

Малинов обаче категорично опроверга появилите се слухове. Той използва профила си в една от социалните мрежи като бе категоричен, че няма нищо вярно, че може да облече екипа на някой измежду Лудогорец и ЦСКА 1948. Дефанзивният полузащитник сподели, че в България би играл единствено за ЦСКА, но за момента няма намерение да продължава кариерата си у нас, а ще си търси отбор в чужбина.

Кристиян Малинов Пламен Марков

Кристиян Малинов бе основен играч на ЦСКА

Кристиян Малинов пристигна на стадион „Българска армия“ през лятото на 2016-та от Литекс. Той бързо се превърна в основен играч на „червените“ и записа общо 129 мача за ЦСКА във всички турнири, в които се отличи с шест гола и 12 асистенции. През лятото на 2020-та „червените“ го продадоха на Льовен. В Белгия бившият национал игра в продължение на три години. Той изигра 70 мача за своя тим, в които реализира два гола и направи две асистенции.

Днес пък стана ясно, че нападател на ЦСКА ще подсили отбор от Първа лига.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес