Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Локомотив София представи защитник на ЦСКА

22 юни 2023, 16:46 часа • 2182 прочитания

Локомотив София представи официално днес Галин Минков като ново попълнение на тима. Бранителят защитаваше цветовете на ЦСКА през миналия сезон. Той обаче така и не успя да впечатли треньора на „червените“ Саша Илич с представянето си и шефовете на „армейците“ решиха да го освободят.

Изпадна в немилост в ЦСКА

Левият защитник записа едва пет мача за ЦСКА през изминалия сезон. Той бе налаган от Саша Илич в началото на кампанията, но след това загуби мястото си за сметка на Брадли де Нойер. Интересното е, че Минков не получи шанс за изява дори и след тежката контузия, която получи нидерландецът. Вместо 25-годишният бранител на този пост бе преквалифициран Тибо Вион, който принципно е десен бек, но играе и като дефанзивен халф.

Второто ново попълнение на Локо София

🚨Локомотив София привлече Галин Минков🚨 ❗Радваме се да обявим второто си ново попълнение до момента в лятната селекция....

Posted by ФК Локомотив София 1929 on Thursday, June 22, 2023

Днес Галин Минков бе представен като второ ново лятно попълнение на Локомотив София. Столичните „железничари“ обявиха, че той е парафирал контракт с тима за срок от две години.

„Радваме се да обявим второто си ново попълнение до момента в лятната селекция. Това е Галин Минков, който идва от отбора на ЦСКА. Левият бек се обвърза с нашия клуб с договор за срок от 2 години. Пожелаваме му успех!“, обявиха от Локомотив София.

Очаквайте в Actualno.com: 4 спортни рубрики, които не трябва да изпускате

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес