Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски с ултиматум към Георги Миланов, финансови разминавания бавят завръщането му

17 юли 2023, 14:36 часа • 2386 прочитания

Сагата около завръщането на Георги Миланов в Левски няма край. Както е известно треньорът на „сините“ Николай Костов иска да вземе опитния полузащитник, който в момента е свободен агент, след като договорът му с Ал Дафра изтече. За момента обаче двете страни не могат да се споразумеят.

Миланов има седмица, за да реши какво прави

Според колегите от „Тема спорт“ Николай Костов е поставил ултиматум на Георги Миланов. 31-годишният бивш национал на България има една седмица, за да реши какво ще прави с кариерата си и евентуално да приеме предложението на Левски. В противен случай „сините“ ще „дръпнат ръчната спирачка“ на сделката.

Николай Костов

Не може да се споразумее с Левски за заплатата

Самият Миланов пък е склонен да облече отново фланелката на Левски, но иска да изчака, за да види дали ще получи изгодно предложение от чужбина. За момента той има оферта от клуб от Оман. Освен това има сериозни финансови разминавания между Георги Миланов и „сините“. Също така двете страни все още не могат да се разберат за срока на договора. Именно тези спънки могат да наклонят везните и той да избере да продължи кариерата си другаде.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес