Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Легенда на Левски: Караме се кой е виновен! Няма виновен - нито Наско, нито Мъри

28 март 2023, 16:05 часа • 6133 прочитания

Легендата на Левски Емил Спасов никак не е доволен от скандалите по високите етажи на клуба. Той смята, че нито собственикът Наско Сираков е виновен за нещо, нито пък старши треньорът Станимир Стоилов. Той призова ръководните фактори да изгладят различията си за благото на "синия" клуб.

"Сега се говори, че Наско Сираков е бил виновен, а някъде се пишеше, че и Мъри участва в това. Не мисля, че някой има вина. Сега нещата са други. Колата се обърна и пътищата са много“, заяви Емил Спасов в интервю за "Мач Телеграф".

ОЩЕ: Наско Сираков: На всички етажи в Левски ще цари мир, спокойно!

Наско Сираков и Станимир Стоилов

"Скандалите по високите етажи са напълно неприемливи. Това е най-лошото, което може да се случи в един клуб. Всички знаем проблемите какви са - липсват средства. Важно е, че в момента се плаща всичко и има споразумение с НАП. Сега трябва всички да се хванат за ръце и да работят заедно за доброто на Левски!

Трябва да изгладят проблемите, които се получиха. Точно сега всички трябва да бъдем обединени за доброто на отбора. Хората направиха толкова много неща за Левски, а в същото време по високите етажи се карат. Това е недопустимо. Караме се кой е виновен. Няма виновни! Виновна е ситуацията от годините назад, когато не се е мислило. Надявам се, че тази кампания с акциите ще се получи", добави още той.

В същото време Наско Сираков каза, че който има разногласия с него, ще си тръгне от Левски.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес