Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Крушарски отговори: Не работя на черно, няма да дам Локо Пловдив без пари

09 октомври 2024, 21:10 часа • 666 прочитания

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски отговори през медиите на бизнесмена Иван Пашов, който е готов да издържа "смърфовете". Футболният акционер няма против да проведе среща, но подчерта, че този път няма да даде клуба безвъзмездно. 

Крушарски се учуди на Пашов: Той трябва да се свърже с мен

"Аз от вас научавам за поканата. Това ме учудва. Моят телефон е всеизвестен и го имат навсякъде. Чрез медиите да търси покана - малко се учудвам. За първи път виждам бизнес да се прави чрез медиите. Аз съм готов на всякакъв вид разговор в името на Локомотив. Естествено, че той трябва да се свърже с мен, а не аз с него. Обикновено този, който търси, той намира", започна Крушарски пред Дарик и dsport за писмото на Иван Пашов.

ВАР-ът на Actualno

Няма скрито покрито при Крушарски

"При мен всичко е открито с изключение на двете години, в които колегите водеха цялата комуникация. При мен нещата са на светло. Да заповяда господинът. Да отиде в счетоводната къща, да отиде на стадиона, където има документация. Аз не съм турил една стотинка от клуба в джоба си", увери той. 

Христо Крушарски иска 5 милиона

Собственикът на Локо Пловдив разкри, че е оставил пари за няколко мача, и отсече: "Безвъзмездно този път не го давам. Като взех акциите втория път ми ги продадоха. Аз сега продавам клуба, а не го давам безвъзмездно. Аз съм я обявил - 5 милиона. На мен 1 милион лева ми струва това, което съм направил на базата - има документи, който не вярва, да дойде да види. Аз работя с документи, аз на черно не работя", категоричен е босът на "смърфовете" пред dsport.

ОЩЕ: След 5 мача без победа Любо Пенев изуми: Доволен съм, пари ще има - от кого не знам

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес