Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Крушарски атакува Пенев и феновете: Искат да седнат на коня и да лапат

29 септември 2024, 14:11 часа • 623 прочитания

Христо Крушарски даде обширно интервю, в което атакува фенове на Локомотив Пловдив, обявили се против неговото управление. Бизнесменът смята, че тази група привърженици иска да седне да коня и да лапа. Футболният деятел не пропусна да захапе и старши треньора на "черно-белите" Любослав Пенев.

"От празна чиния не може да се яде": Крушарски към феновете

„Вложил съм 20 милиона лв. в клуба. Феновете, които ме упрекват, че нищо не съм направил, просто много им е къса паметта за това, което аз съм направил за Локомотив. Знам ги един по един. Това една група от привърженици, която никога не е доволна, че някой прави нещо, а искат и те да седнат на коня, и да лапат, но от празна чиния не може да се яде. Това трябва да го запомнят", започна Крушарски в предаването "Арена Спорт" по БНТ.

ОЩЕ: Любо Пенев с атака по Крушарски: Случващото се в Локомотив е долен сценарий

ВАР-ът на Actualno

"Чакам ги, понеже те са много бързо действащи, слагат каруцата пред коня. Къде им е управителният съвет и кой е той? Управителният съвет подаде оставка. Свиквам Общо събрание, кой ще поеме ръководството? Това ми е въпросът към тези, които искат властта“, допълни той.

Крушарски атакува Пенев и кратките тренировки

„Треньорите на Атлетико Минейро и Америка Минейро са в 7:30 часа сутринта на тренировка, а заниманието започва 2 часа по-късно. Треньорите си тръгват в 6, 7 часа вечерта. В Локомотив Пловдив идват, свършват физкултурата и си заминават, това не е тренировка. 55 минути не са тренировка. Дали Любослав Пенев ще остане начело на отбора, това си е негова работа“, поясни Христо Крушарски.

ОЩЕ: Шеф в Локо Пд разката Любо Пенев: Има клауза за процент от всички изходящи трансфери (ВИДЕО)

 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес