Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво става, ако не гласуват оставката на Боби Михайлов: БФС реагира с повдигане на рамене и усмивки

11 март 2024, 22:31 часа • 3652 прочитания

Един от кандидатите за президент на БФС Манол Иванов разкри подробности от проведения инструктаж за предстоящия Конгрес на 15 март. Той сподели, че на срещата е бил повдигнат въпроса за това какво се случва, ако делегатите не гласуват депозираната оставка от Борислав Михайлов.

Какво става, ако не гласуват оставката на Боби Михайлов?

Отговорът на този въпрос обаче е бил лаконичен. Представителите на БФС са повдигнали рамене без еднозначен отговор, а изпълнителният директор Борислав Попов се е усмихнал. Според Манол Иванов, обществеността трябва да е наясно какво се случва при такъв сценарий.

Борислав Михайлов

Без конкретен отговор от БФС

"Колкото и да ви е странно, ако г-н Михайлов, който си подаде оставката, делегатите не гласуват неговата оставка, какво правим? Отговорът бе повдигане на рамене и една приятна усмивка от г-н Попов. Тези неща не са окей", каза Манол Иванов.

"Мисля, че г-н Михайлов ясно е дал своята позиция, но откъде да знаем какво може да се случи. Всичко е въпрос на морал, въпрос на достойнство, тези думи се изпразниха от смисъл в нашето общество", добави още кандидатът за президент на БФС.

Положителните новини от инструктажа за Конгреса са, че няма да има тъмни стаички и медийно затъмнение.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес