Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Изпълнен с българи ЦСКА постигна 6 поредна "армейска" победа (ВИДЕО)

05 юли 2024, 21:04 часа
Реклама

ЦСКА постигна шеста поредна победа в контролните срещи преди старта на сезона. В предимно български състав, "армейците" надвиха сръбския Раднички (Ниш) с 1:0. Единственото попадение в двубоя отбеляза Марк-Емилио Папазов в 83-тата минута.

6 от 6 за ЦСКА в Банско

Мачът стартира със здрава битка в средата на терена и без особено много положения. Папазов тества съперниковия страж с шут от фал. На другата врата Малин Орлинов отговори с хубава намеса. През втората част новите попълнения Йоан Борносузов и Лумбард Делова, които дебютираха по-рано през деня при победата на ЦСКА над участник в Лига Европа, се появиха на терена.

Млад българин носи успеха на "армейците"

Орлинов пак трябваше да се намесва, преди в 65-ата минута футболист на Раднички да получи втори жълт картон. Според предварителна договорка между двата клуба обаче се появи друг състезател и играта продължи 11 срещу 11. В 83-тата минута Симеон Александров намери Папазов в наказателното поле. Централният нападател майсторски се обърна с топка в крака и вкара за 1:0.

В заключителната фаза на сблъсъка Марк-Емилио Папазов нацели и горната греда със силен изстрел. Утре възпитаниците на Томислав Стипич ще проведат една възстановителна тренировка, след което ще се завърнат в София.

ОЩЕ: На "Армията" нямат спирка: ЦСКА привлича двама нови нападатели

1

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес