Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА представи новия екип, процент от печалбата отива за благотворителност (ВИДЕО)

08 юли 2024, 20:45 часа • 2275 прочитания

ЦСКА представи днес официално екипа си за новия сезон. „Червените“ качиха надъхващо видео в социалните мрежи, което да запознае феновете с фланелката за предстоящата кампания. От столичния гранд също така разкриха, че процент от печалбата от всеки екип ще отиде за благотворителност.

Фондация ЦСКА ще помага на хора в нужда

❤️Не просто екип, а кауза! 🙏Водени от желанието ни да превърнем футбола в полезен инструмент за взаимопомощ, съпричастност и сплотеност, когато преди година обмисляхме десетки идеи за създаването на новата фланелка, взехме решение да я обвържем с по-дълбок смисъл. ❗️Този смисъл се нарича Фондация ЦСКА - основен детайл в екипа на първия отбор за сезон 24/25 и ключов акцент в най-важната и дългоочаквана от феновете кампания – тази по представяне на новата фланелка. ⭐️Оттук нататък в наша мисия се превръща да даряваме надежда чрез силата на футболния феномен ЦСКА. 🤝Водени от отзивчивостта на великата ни публика към всички каузи през годините, вярваме, че е време за следващото ниво – да се превърнем в символ на добрина и да помагаме организирано, активно и реално на хората в нужда. ‼️5% от печалбата на всяка фланелка от първия екип ще бъдат дарени за Фондация ЦСКА. 🔗Фланелката е налична онлайн, както и в официалния ни фен магазин пред ст. “Българска армия”. 👉Вземи своята оттук: bit.ly/4cA3FxM www.cskafoundation.org

Posted by CSKA Sofia FC on Monday, July 8, 2024

Ръководството на ЦСКА съобщи, че новият екип е обвързан с по-дълбок смисъл, който се казва „Фондация ЦСКА“. Тя ще се занимава с различни благотворителни каузи, като 5 процента от печалбата от всяка фланелка ще отиват в организацията, която да помага на хората в нужда в България.

Фланелката вече е в продажба

🔥Екип 24/25: взаимопомощ, единство, родина ❗️За поредна година не изневеряваме на традицията официалната фланелка да...

Posted by CSKA Sofia FC on Monday, July 8, 2024

От ЦСКА обявиха, че новият екип цветово е вдъхновен от тези от началото на 21-ви век. Новата фланелка на тима вече е налична и може да бъде закупена, както онлайн, така и в официалния фен магазин, който се намира пред стадион „Българска армия“.

По-рано днес голям талант на ЦСКА разкри, че се бори с коварна болест.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес