Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Изненада: Мъри взима в Гьозтепе халф на Славия с едва 11 мача

14 юни 2024, 16:53 часа • 1968 прочитания

Наставникът на Гьозтепе Станимир Стоилов ще привлече халф на Славия с едва 11 мача за „белите“. Става въпрос за 22-годишния дефанзивен полузащитник на най-стария столичен тим – Исак Соле. Това разкри президентът на Славия Венцеслав Стефанов пред колегите от „Спортал“.

Сделката за Исак Соле е почти финализирана

Според информациите трансферът на Исак Соле в Гьозтепе е сигурен и ще бъде финализиран до дни. Както е известно, Станимир Стоилов успя да вкара своя отбор в турската Суперлига и сега стяга селекция, с която тимът да успее да се задържи в елита на югоизточната ни съседка.

Ботев Пловдив Славия Янис Карабельов Исак Соле

Халфът пристигна в Славия през февруари

Исак Соле пристигна в Славия в края на февруари 2024-та, след като договорът му с румънския Прогресул изтече. Полузащитникът изигра 11 мача за тима на Златомир Загорчич като записа общо 587 минути на терена, в които не успя да вкара гол или да направи асистенция. Соле има 1 мач за националния отбор на Централна африканска република.

Трансферът на Исак Соле ще вкара свежи средства в Славия

Той има договор със Славия до лятото на 2026-та, което означава, че Гьозтепе ще трябва да плати трансферна сума за него. Според авторитетния сайт „Transfermarkt“ цената на Исак Соле е около 100 хиляди евро.

Наскоро се заговори, че Стоилов е набелязал и халф на Левски.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес