Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Изкуствен терен плаши Лудогорец преди гостуването в Дания

04 октомври 2023, 11:01 часа • 1639 прочитания

Изкуственият терен, на който играе Нордселанд плаши Лудогорец преди гостуването на „орлите“ в Дания. Това разкри техническият директор на разградчани Козмин Моци преди отпътуването на отбора за скандинавската страна. Мачът между Нордселанд и Лудогорец от груповата фаза на Лигата на конференциите е утре от 22:00 часа.

Преди заминаването на Лудогорец Моци изрази притесненията си от факта, че датчаните играят на изкуствен терен. Според него това ще затрудни допълнително момчетата на Ивайло Петев, но въпреки това румънецът очаква шампионите да се върнат поне с точка в България.

Моци очаква много труден мач срещу Нордселанд

Козмин Моци Ангел Петричев Марселиньо

“Доста тежко гостуване. Съвсем различно ще е на изкуствения терен. Ние знаем какво е, миналата година играхме на такъв срещу някои отбори. Надявам се да сме по-добри тази година. Нордселанд игра срещу един румънски тим и след това чувах лоши неща за терена им. Трябва да се фокусираме, няма значение на какъв терен играем“.

„Не трябва да ни притеснява това, че те са победили ФКСБ и Партизан. Това е друг мач. Сега е мач в груповата фаза, всяка точка е важна, надявам се да се върнем оттам с нещо. Говорихме 2-3 дена за терена, знам какво се говореше в Румъния за него. Нямаме избор, отиваме да играем“, каза Козмин Моци.

В първия си мач от груповата фаза на Лигата на конференциите Лудогорец разгроми Спартак Търнава.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес