Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Изгнаник в ЦСКА потърсил бягство при Саша Илич, но ударил на камък

29 декември 2023, 14:59 часа • 3053 прочитания

Футболистът на ЦСКА Лазар Туфегджич, който отдавна не попада в сметките на "червените", потърсил бягство при доскорошния наставник на тима Саша Илич, твърди "Мач Телеграф". Туфегджич обаче ударил на камък, тъй като настоящият отбор на Илич - Атромитос, не го иска.

Лазар Туфегджич получил отказ от клуба на Саша Илич

Саша Илич пое гръцкия тим в края на октомври, след като бе уволнен на "Армията" заради колебливия старт на сезона. Неговият сънародник Туфегджич пък тотално не попада в плановете на ръководството и старши треньора Нестор Ел Маестро, който го е заточил на пейката.

ОЩЕ: ЦСКА май няма да изпълни трансферен блян на Ел Маестро

Лазар Туфегджич

Сърбинът остава изгнаник в ЦСКА

От доста време ЦСКА се опитва да се отърве от Лазар Туфегджич, но без резултат. Играчът бил готов да потърси друго развитие на кариерата си, като се обърнал за помощ към Саша Илич, но от Атромитос не пожелали да го привлекат дори и без трансферна сума.

Договорът на Лазар Туфегджич с ЦСКА е до лятото на 2025 година, но неговата кариера е в застой и той едва ли ще продължи да търка пейката при "червените". Преди около месец Туфегджич се оплака, че в ЦСКА е дошъл нов треньор и не попада в неговите планове.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес