Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

„Избягалите“ от Пирин подписаха с новак в елита

05 юли 2023, 17:38 часа • 3519 прочитания

„Избягалите“ футболисти от Пирин Благоевград Вячеслав Велев и Реян Сенхаджи бързо си намериха нов отбор. Става въпрос за новака в Първа лига – Крумовград. Днес ръководството на новия отбор на двамата официално ги представи като играчи на клуба. Крумовград представи и трето ново попълнение – Ренан Ареяш.

Заради неизплатени заплати 

Както е известно, вчера ръководството на Пирин Благоевград пусна специална декларация срещу Велев и Сенхаджи, в която ги обвини, че си тръгват от тима „през задния вход“. „Орлетата“ също така се усъмниха в мъжеството на двамата, след като те си събраха багажа, въпреки че имат да получават само по една заплата.

Ще търсят късмета си в Крумовград 

🚨 Пореден нов футболист подписа договор с ФК Крумовград! Това е Раян Сенхаджи! ⚽️ 26-годишният централен защитник е...

Posted by ПФК Крумовград / PFC Krumovgrad on Wednesday, July 5, 2023

Благоевградчани имат сериозни финансови проблеми след напускането на собственика Пол Белогур и в момента дължат по една заплата на играчите си. Именно поради тази причина двамата играчи напуснаха клуба. Сенхаджи и Велев обаче успяха да намерят пристан в новака от елита – Крумовград.

📢 Крумовград се подсили и със защитника Вячеслав Велев! 🏟️ Вячеслав Велев е на 23 години и е роден в Украйна, където е...

Posted by ПФК Крумовград / PFC Krumovgrad on Wednesday, July 5, 2023

Днес пък Ювентус привлече нападател на Пирин.

ОЩЕ: ВАР-ът на Acutalno: ЦСКА гърми, Левски спи.

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес