Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ивайло Петев: Футболът в Косово бележи възход, не трябва да подценяваме Балкани

20 юни 2023, 17:22 часа • 1249 прочитания

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев коментира тегленият днес жребий за първия квалификационен кръг на Шампионска лига, който отреди родните шампиони да срещнат косовския Балкани. Специалистът бе категоричен, че футбола в страната бележи възход и неговите футболисти не трябва да подценяват съперника.

Целите пред Лудогорец в Шампионска лига

Ивайло Петев допълни, че неговият отбор има поставени цели в Шампионска лига и футболистите му са длъжни да преодолеят тима на Балкани. Той също така предупреди, че косоварите са играли в груповата фаза на Лигата на конференциите през миналия сезон, което е доказателство, че отборът се развива в позитивна посока.

Ивайло Петев: Не трябва да има и грам подценяване на мачовете с Балкани "Жребият отреди да играем с Балкани и ние го...

Posted by PFC Ludogorets 1945 on Tuesday, June 20, 2023

„Жребият отреди да играем с Балкани и ние го приемаме. Футболът в Косово бележи възход, както на клубно, така и на национално ниво. Не трябва да има и грам подценяване в предстоящите мачове“.

Развитието на ФК Балкани

„Балкани е участвал в групите на Лигата на конференциите миналия сезон, което означава, че отборът се развива в позитивна посока. Но ние имаме цели в Шампионската лига и ще ги преследваме. Първият съперник е Балкани и ние сме длъжни да го преодолеем“, заяви наставникът на Лудогорец.

ОЩЕ: Историята на ФК Балкани: Ето кой е съперникът на Лудогорец в Шампионска лига.

Очаквайте в Actualno.com: 4 спортни рубрики, които не трябва да изпускате

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес