Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Испански гранд опитва да пререди опашката за бижуто на Лудогорец

28 март 2024, 09:43 часа • 2470 прочитания

Голямата звезда на Лудогорец Якуб Пьотровски привлече интереса и на испанския гранд Виляреал, твърди "Тема Спорт". Халфът на разградчани прави истински фурор в последните месеци и е желан от редица клубове от водещите първенства в Европа.

Якуб Пьотровски привлече вниманието на Виляреал

Преди дни Пьотровски игра изключително силно за националния отбор на Полша, помагайки на тима да се класира за Евро 2024. Той се отчете с красив гол и асистенция в баража срещу Естония, а след това се представи солидно и във финалния плейоф срещу Уелс.

Якуб Пьотровски

Пьотровски може да замени Етиен Капу

Пьотровски е желан от Виляреал като заместник на ветерана Етиен Капу, който през лятото ще стане н 36 години. "Жълтата подводница" със сигурност ще търси подсилване на тази позиция, а халфът на Лудогорец е сред набелязаните имена.

За да се сдобие с Пьотровски, тимът на Виляреал ще трябва да се бори с още клубове, чакащи на опашката за него. Сред тях е и турският гранд Галатасарай. В родината на играча са убедени, че Пьотровски ще напусне Лудогорец, тъй като му е време за по-силно първенство.

В Разград обаче не смятат да го изпускат толкова лесно, като ръководството на Лудогорец постави висока цена за Пьотровски.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес