Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Има ли оферта на масата: Мъри Стоилов коментира бъдещето си

24 юни 2023, 16:27 часа • 1928 прочитания

Бившият старши треньор на Левски Станимир Стоилов разкри, че на този етап няма конкретна оферта от друг клуб. Наставникът е без работа от април насам, след като подаде оставка и напусна "сините". Той уточни, че няма проблем с чакането, докато дойде предложение, което да му хареса.

Стоилов няма оферти, но и няма проблем да чака

"На този етап няма нищо конкретно. Като всеки треньор - днеска тук, утре - там. Ако има предложение, което ми харесва, ще започна работа. Ако няма - ще почивам и ще чакаме по-добри времена. Нямам проблем с чакането", заяви Станимир Стоилов пред bTV в Хасково.

Станимир Стоилов

Слуховете около бъдещето на Стоилов

Мъри бе гост на фенклуба "Непримиримите - Синьо Хасково". В последно време неговото име бе свързвано с клубове като АПОЕЛ Никозия, Арис Солун, Ботев Пловдив и дори със завръщане в Левски, но за момента Стоилов остава в режим на изчакване на оферта, която да го удовлетворява.

Мъри отказа да коментира Левски и Николай Костов

Стоилов отказа да коментира и процесите в Левски, и по-конкретно идването на новия старши треньор Николай Костов. От април до юни временен наставник на "сините" бе Елин Топузаков, който на практика продължи работната линия на Мъри. С идването си обаче Николай Костов обяви, че ще промени философията на игра в Левски.

Публикувахте от Mandjukov Levski в Събота, 24 юни 2023 г.

Само Левски!

Публикувахте от Angel Garenov в Събота, 24 юни 2023 г.
Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес