Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Христо Стоичков с лаконичен коментар за новия президент на БФС

11 април 2024, 11:17 часа • 5930 прочитания

Най-успешният български футболист Христо Стоичков направи лаконичен коментар по адрес на новия президент на Българския футболен съюз Георги Иванов – Гонзо. Носителят на "Златната топка" за 1994 година изрази надежда, че Гонзо ще спази дадените обещания.

Какво пожела Стоичков на Гонзо?

"Аз съм играл с баща му. Бил ми е състезател, само му желая да си удържи на думата. Нищо повече", бе краткият коментар на Христо Стоичков по време на посещението му в Европейския парламент в Брюксел. Камата бе за кратко треньор на Гонзо в националния отбор на България.

Христо Стоичков

В ЦСКА едва ли са щастливи от избирането на Гонзо за президент на БФС

Георги Иванов – Гонзо бе избран за президент на БФС през миналия месец, побеждавайки основния си конкурент Димитър Бербатов още на първи тур. Бербатов се ползваше с подкрепата на ЦСКА, където акционерен дял има и легендата на "червените" Стоичков.

По време на посещението си в Брюксел Стоичков направи и още един любопитен коментар по повод реконструкцията на стадион "Българска армия", който бе със закачка и към вечния враг Левски: "Някои ще имаме козирка, някои няма да имат".

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес