Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Христо Крушарски е категоричен: Напускам Локомотив Пловдив!

25 септември 2024, 20:44 часа • 532 прочитания

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски заяви, че е взел решение да напусне клуба. Той говори пред колегите от „БНТ“ след сътресенията при „смърфовете“ в последните няколко дни. Както е известно, вчера редица отговорни фактори при „черно-белите“ подадоха оставки след колебливото представяне на отбора и напрежението, което се създаде около него.

Христо Крушарски сподели, че едва ли ще се намери човек, който да издържа Локомотив и да търпи, както той го прави в последните 9 години. Бизнесменът коментира и осемчасовия работен ден, който бе въведен за треньора Любослав Пенев и неговите помощници на „Лаута“.

„Кой ще е тоя луд следващ?“

Локомотив Пловдив

„Кой ще е тоя луд следващ? Такъв като мен 9 години да ги търпи няма. Аз знам какво ще кажат за мен – „пияница“. Те с мен не са изпили една водa. Вадят парата, получават акциите и си управляват. От всичко, което се случва, аз съм взел решението да напусна клуба“.

Мярката за 8-часов работен ден е за въвеждане на ред и порядък. 55 минути не е тренировка. В моя отбор, и при Томаш, и сега, не съм видял да се правят тактически тренировки. Илко Пиргов има глава на раменете и е решил какво да направи. Хората не са заставали зад мен, а са работили с мен. Те знаят какво съм аз“, каза Крушарски.

По-рано днес треньорите и служителите в школата на Локомотив обявиха, че напускат клуба от солидарност към Крушарски.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес