Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Христо Янев: Срещу Локомотив София не ни достигна самочувствие

14 април 2023, 16:10 часа • 1362 прочитания

Треньорът на Пирин Благоевград Христо Янев коментира загубата на неговия тим от Локомотив София. Той бе категоричен, че на „орлетата“ не им е достигнало самочувствие, за да вземат нещо от мача. Младият специалист също така похвали играчите си за старанието им в срещата.

Според Янев Пирин е стоял много добре на терена срещу „железничарите“ като по нищо не е отстъпил на домакините. Той допълни, че „орлетата“ имат сили да изненадат всеки един тим в Първа лига, визирайки предстоящия мач с ЦСКА в следващия кръг.

Пирин Благоевград

„Локомотив вкара два гола и загубихме. Не бих казал, че сме отстъпили някъде в мача. Стояхме много добре. При първия гол те се възползва от предимството си в пеналта. Бих искал да поздравя момчетата, защото стояхме много добре на терена. Истината е, че Локомотив не ни остави много възможности да стигнем до тяхната врата. Но момчетата се стараха, направиха всичко възможно. Може би малко самочувствие не ни достигна“.

„Имахме трима наказани. Предстоят ни следващи мачове, а имаме футболисти, които са на косъм да бъдат извадени. На пейката бяха шестима юноши. Пирин има сили да изненада всеки. Всичко е въпрос на мотивация, нагласа и в какво вярват футболистите. Никой не иска от нас чудеса, а усещането, че сме си свършили работата добре“, каза Янев.

Неговият колега Станислав Генчев пък сподели, че приоритет за Локомотив София е Купата на България.

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес