Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гонзо ще организира среща с Бербатов: Няма полза от безсмислени войни (ВИДЕО)

18 март 2024, 22:31 часа • 5738 прочитания

Новоизбраният президент на Българския футболен съюз Георги Иванов заяви, че ще се опита да се свърже с Димитър Бербатов през следващата седмица. Според Гонзо е безсмислено да се водят войни, от които няма никаква полза. Ръководителят на родната централа обяви и дата за провеждане на Изпълком.

"Трите коня" могат да бъдат полезни за обединението в името на българския футбол

"Аз подадох ръка на екипа на Бербатов. Смятам, че те имат място. Другата седмица ще опитам да направя контакт с Димитър Бербатов, за да поговорим и да се видим. И той, и Стилиян, и Мартин могат да бъдат полезни за обединението в името на българския футбол. Винаги могат да помогнат. Те са млади и интелигентни хора, безсмислено е да водим войни, от които няма никаква полза", започна Георги Иванов в първия си работен ден като президент на БФС.

ОЩЕ: „Стотици клубове гласуват каквото е спуснато отгоре“

Той връчи наградата на Кирил Десподов, който днес спечели 63-ата анкета "Футболист на годината". Попитан кога ще се проведе първото заседание на новия изпълком и какво трябва да се очаква, Гонзо отговори:

Изпълком на 29 март, промени ще има, но постепенно

"Не е много удачно да се прави изпълком по време на мачове на националния отбор. Планираме го за 29 март. Не очаквайте всичко да се случи веднага, каквото сме планирали. Както казах, промените ще се случват постепенно. Тогава ще обсъдим наболели проблеми. За най-дългия път се тръгва от една малка крачка."

ГАЛЕРИЯ: Церемония Футболист №1 на България за 2023 година

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес