Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Георги Петков: Не знам как г-н Ганчев взима такива играчи като Назон

12 април 2023, 21:41 часа • 4359 прочитания

Легендарният вратар на Славия Георги Петков коментира подигравателните действия на нападателя на ЦСКА Дюкенс Назон срещу него в столичното дерби през миналия уикенд. Назон се хвана за кръста, за да осмее стража на "белите", който пък дразнеше противниковия отбор с бавене на играта.

Георги Петков се изказа остро за Назон, като заяви, че не знае как собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев взима такива футболисти, които идват с "30 килограма отгоре". Петков разкри също, че чул "изявление на неговия треньор" към Назон при смяната му, наричайки нападателя "клоун".

"Ако беше българин, млад нападател на ЦСКА, нямаше да го коментирам. Сега за него ще кажа, самото изявление на неговия треньор, който при смяната го нарече клоун, направете си сметката. Идва чужденец, който е с 30 килограма отгоре, аз не знам господин Ганчев как ги взима тия футболисти", каза Георги Петков пред "Гонг".

И му дават шанс шест месеца да свали тия килограми и да става звезда в България. Аз не го приемам. Той да си прави каквото иска. Достатъчно съм играл, печелил съм купи и титли, не знам той да е печелил нещо. Какво да му обръщам внимание на един чужденец, който е дошъл в България и то в отбор като ЦСКА", добави още вратарят на Славия.

Междувременно стана ясно, че ЦСКА ще трябва да плати колосална глоба след мача със Славия.

ОЩЕ: Славия показа отменения гол срещу ЦСКА и отсече: Без коментар! (ВИДЕО)

 

 

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес