Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Георги Миланов подписва с кипърски гранд

14 септември 2023, 09:31 часа • 1710 прочитания

Бившият национал на България Георги Миланов е пред преминаване в кипърски гранд. Става въпрос за тима на АПОЕЛ Никозия. Това разкриха медиите на островната държава. Според информациите двете страни са в много напреднали преговори като се очаква съвсем скоро всичко да бъде финализирано и той да бъде официално представен като играч на столичани.

Миланов бе пред завръщане в Левски

Георги Миланов в момента е свободен агент. За последно бившият полузащитник на Левски игра в тима от ОАЕ Ал Дафра. Отборът изпадна от елита на страната, а договорът на Миланов изтече и той реши да не го подновява. Халфът се завърна в България и се заговори, че може отново да облече екипа на Левски, но така и не се стигна до подобен развой.

Георги Миланов ще се събере със стар познайник

Сериозен интерес към Миланов имаше и от страна на Хебър Пазарджик, но в крайна сметка 31-годишният футболист е избрал да продължи кариерата си в Кипър. Сделката по преминаването на родния халф в АПОЕЛ трябва да бъде финализирана до 30 септември, когато изтича крайния срок за картотекиране на свободни агенти. Ако премине в кипърския тим, то Миланов ще се събере със своя бивш съотборник в националния тим Георги Костадинов.

Вчера пък стана ясно, че напиращ да напусне Левски преговаря за нов договор с клуба.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес