Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Георги Миланов още умува дали да приеме офертата на Левски

02 юли 2023, 10:58 часа • 1772 прочитания

Георги Миланов все още умува дали да приеме офертата да се завърне в Левски. Това съобщиха колегите от „Дспорт“. Както е известно треньорът на „сините“ Николай Костов заяви, че клубът води преговори с полузащитника, който за последно носи екипа на тима от Обединените арабски емирства – Ал Дафра.

Има предложения и от чужбина

Миланов обаче все още се чуди дали да приеме офертата на Левски и да се завърне на стадион „Георги Аспарухов“. Причината е, че той има предложения и от чуждестранни клубове и ще му е необходимо време, за да реши къде да продължи кариерата си. В момента халфът води индивидуална подготовка. Очаква се тези дни той да проведе нова среща с ръководството на „сините“.

Кариерата му на "Герена"

Георги Миланов пристигна в Левски през лятото на 2021 година, след като договорът му с Фехервар изтече и не бе подновен. Той бързо се превърна в основна фигура при „сините“ като изигра общо 52 мача с екипа на тима, в които реализира осем попадения и направи шест асистенции. Миланов спечели и Купата на България с Левски. През януари 2023-та той премина в Ал Дафра.

Левски пък ще прати свой човек да гледа набелязаното норвежко крило.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес