Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ганчев влязъл в съблекалнята на ЦСКА след загубата от Лудогорец

01 май 2023, 10:54 часа • 9056 прочитания

Отборът на ЦСКА претърпя загуба от Лудогорец в ключовото дерби в Първа лига, а играчите на тима останаха разочаровани от крайния резултат, който ги лиши и от първото място в класирането. След мача пък играчите на Саша Илич са били лично навестени от собственика на отбора.

Това разкри капитанът на ЦСКА Юрген Матей. На въпрос какво е казал на съотборниците си в съблекалнята след двубоя, той сподели: "Точно след мача не казах много. Собственикът влезе и каза някакви неща на футболистите. След това си казахме, че имаме право да сме недоволни, ядосани. Но яростта трябва да бъде впрегната в следващия ни мач."

Не е ясно кого Матей визира под "собственик", но най-вероятно става въпрос за сина на Гриша Ганчев - Данаил, който бе в ложата на стадиона. В началото на април се появиха информации, че Гриша Ганчев ще се оттегли от ЦСКА, оставяйки акциите на сина си.

Юрген Матей каза още, че разбира спирането на играта в двубоя, но смята, че играчите на Лудогорец и съдиите са се забавили твърде много със завръщането си на терена - подробности четете в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес