Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Фенове на Левски: Битката на Ивков, подкрепена от Мъри, е спечелена

21 май 2024, 23:30 часа • 3598 прочитания

Сдружение "Левски на левскарите" публикува своята официална позиция по повод прекратяването на консултантския договор на генералния спонсор с клуба. Според споразумението средствата за столичния гранд ще бъдат увеличени, което се прие с възторг от фен организацията, явяваща се миноритарен собственик на "сините".

Сдружението не харесва генералния спонсор

Сдружението определи събитията като празник и "поредната спечелена битка". Заслугите бяха приписани на бившия изпълнителен директор Ивайло Ивков и на любимия на една част от привържениците Станимир Стоилов. От поста се подразбира отрицателното мнение на "Левски на левскарите" към генералния спонсор.

ОЩЕ: Станимир Стоилов: Усетих злоба от ръководителите на Левски, жалки обяснения от жалки хора

ВАР-ът на Actualno

Битката на Ивков и Мъри е спечелена

"Днес е Празник! Ето, че във „Войната за ЛЕВСКИ“, която водим от години, вече можем да се похвалим с поредната спечелена битка. Битка, започната от Ивайло Ивков, в ролята му на изпълнителен директор на ЛЕВСКИ, подкрепена от Станимир Стоилов като лидер на Левскарите и визионер за бъдещето на любимия ни клуб и продължена от нас, като Левскари, които ще я водим докато не възтържествува „ЛЕВСКИ, ИСТИНАТА, СВОБОДАТА!“, не крият ентусиазъм от фен организацията.

Абсурден договор и обидно малка сума пари

"Един абсурден и без аналог в световната практика договор, по силата на който един футболен клуб се управлява от спонсора си и задлъжнява към него, е вече в историята! В същото време, обидно малката сума пари, които досега спонсорът плащаше на Клуба, за да се асоциира с най-голямата марка в България – ЛЕВСКИ, вече е увеличена!", отбелязват от Сдружение "Левски на левскарите", след като спонсорът спря да бъде консултант на клуба, но и удвои бюджета за "сините" (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес