Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Емоционален Томаш: Казах на футболистите, че не осъзнават къде са (ВИДЕО)

05 октомври 2024, 20:52 часа • 1417 прочитания

Старши треньорът на ЦСКА Александър Томаш, не скри разочарованието си на пресконференция след загубата на "армейците" от Септември София в двубой от 11-ия кръг на Първа лига. Специалистът разкри разговор с футболистите, в който им е казал, че не осъзнават къде са. Наставникът на "червените" не пожела да коментира ситуацията, в която възпитаниците му имаха претенции за дузпа.

Томаш чете конско на футболистите, които не осъзнават къде са

"Много неща се объркаха, камъните са в нашата градина. Няма как да се оправдаваме. Недопустима загуба. Не ми харесаха много неща. Не съм доволен въобще", започна Томаш, който след поражението от Септември събра футболистите на терена и изглеждаше, че отправя остри критики по техен адрес.

Пас към миналото

Томаш не коментира претенциите за дузпа

"Имаме съмнение за пукнато ребро на. Утре ще видим“, обясни специалистът за принудителните смени. „Не, не искам да коментирам. Не трябва да коментираме странични фактори. Днес не се получи въобще“, отговори треньорът на въпрос за ситуацията в края на първата част и претенциите за дузпа от „червените“.

Треньорът на ЦСКА не би пуснал националите, ако зависи от него

"Ако зависи от мен, бих ги спрял всичките (б.р. - националните състезатели) и да работя с целия отбор. Но това също е емоционално. Аз си позволих в съблекалнята да събера всички. Казах им, че не осъзнават къде са. Казах им, че тези момчета излязоха да се бият и надскачаха себе си. Ако някой мисли, че може да продължава по този начин в ЦСКА…това няма да се случи“, категоричен е Александър Томаш. 

ОЩЕ: Томаш бесен след загубата от Септември: Проблемът беше в нас!

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес