Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Елитен турски клуб отървава ЦСКА от трансферно разочарование

10 септември 2024, 09:54 часа • 2836 прочитания

Елитен турски тим е напът да отърве ЦСКА от трансферно разочарование. Отборът, чието име не се споменава, проявява много сериозен интерес към 24-годипното крило на „армейците“ Матиас Фаетон. Това разкриха колегите от „Тема спорт“.

Матиас Фаетон е склонен да опита късмета си другаде

Според информациите представители на елитния турски тим вече са провели първоначални разговори с агентите на игра за евентуалното му преминаване в клуба от югоизточната ни съседка. Самият Фаетон също е склонен да опита късмета си другаде, тъй като така и не успя да се наложи като един от водещите футболисти в ЦСКА. Все още обаче не е ясно дали турците ще се съгласят да платят исканите от „червените“ пари за правата на национала на Гваделупа.

Матиас Фаетон

Фаетон така и не успя да впечатли в ЦСКА

Матиас Фаетон пристигна в ЦСКА през миналото лято от втородивизионния френски Гренобъл. Тогава „армейците“ платиха над 1,5 милиона евро за правата му. Той обаче се представя на приливи и отливи и не успява да убеди, че има място в тима.

До момента Фаетон е изиграл общо 44 мача за българския гранд във всички турнири. В тях той се е отчел с шест попадения и е направил 5 асистенции. Крилото е оценен на 1,2 милиона евро от авторитетния сайт „Transfermarkt“.

Вчера пък се заговори, че Александър Томаш ще изгони звезда на ЦСКА и младежки национал на България.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес