Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Елин Топузаков дава шанс на прокуден от Мъри

21 април 2023, 10:14 часа • 2501 прочитания

Новият старши треньор на Левски Елин Топузаков по всяка вероятност ще върне позабравения Анте Блажевич в първия състав на "сините". Хърватският краен защитник дойде на „Герена“ през лятото от Железничар Сараево, но беше прокуден от "А отбора", а Станимир Стоилов го обяви за трансферен провал.

Изгнанието на бранителя ще приключи, твърди „Мач Телеграф“. Блажевич изигра 73 минути за столичани в първия кръг при загубата с 0:1 от ЦСКА 1948. След срещата шефовете пожелаха да разтрогнат договора му, играчът обаче отказа. Последва отстраняване от първия тим на Левски, което продължава до ден днешен.

ОЩЕ: "Бизнес клуб Левски" събра знакови лица - от Батков до Ясен Тодоров

Топузаков Попов

Сега Топчо е обявил готовност да даде шанс на хърватина, който има споразумение с клуба до 2024 година. Защитникът доскоро тренираше за здраве, а към днешна дата е контузен. Въпреки това се очаква в най-кратък срок да се присъедини към тренировките на основната група.

Междувременно слуховете за Мъри продължават да валят. След като се появи информация, че е вариант за кипърски отбор, сега на дневен ред е предложение от елитен гръцки клуб.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес