Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Елате с картечниците": Сираков обяви кога Мъри ще разкрие "истината" за Левски (ВИДЕО)

09 март 2023, 12:38 часа • 8212 прочитания

Левски ще проведе специална пресконференция на 14 март (вторник), на която наставникът Станимир Стоилов ще изнесе данни за натрупани финансови задължения в клуба през годините. Това обяви мажоритарният собственик Наско Сираков, който също ще присъства на предстоящата пресконференция.

Думите на Сираков бяха произнесени в началото на днешната пресконференция на клуба, на която основна тема бе вдигането на капитала на Левски, привличането на акционери и дарителската кампания за задълженията към НАП. Наско Сираков призова медиите да ограничат въпросите си до темата на настоящата пресконференция.

"Искам да ви помоля да се ограничим във въпросите единствено и само по темата, по която се дава пресконференцията. Във вторник (14 март) ще имаме пресконференция със Станимир Стоилов и Петър Ганев по всички въпроси, които ви вълнуват", каза Сираков, цитиран от Sportlive.bg.

ОЩЕ: Васил Божков: Не търпя пари от Левски!

Наско Сираков и Станимир Стоилов

И най-вече, по желанието на господин Стоилов, да се изнесат някои данни за натрупани финансови проблеми през годините. Тогава можете да дойдете пак с картечниците и ние ще бъдем на разположение, няма проблеми", добави още той.

В последните месеци Станимир Стоилов на няколко пъти призоваваше ръководството на Левски да каже цялата истина за клуба, визирайки това кои ръководители какви дългове са натрупали през годините. Очаква се Мъри да разкрие "истината" за финансовите проблеми в Левски на 14 март, когато ще се проведе и въпросната пресконференция.

Какво още каза Наско Сираков, четете в Sportlive.bg.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес