Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Ей...": Венци Стефанов се ядоса на въпрос за феърплея на Славия (ВИДЕО)

27 май 2024, 22:43 часа • 3143 прочитания

Култовият президент на Славия Венцеслав Стефанов даде своето мнение след загубата на "белите" от ЦСКА 1948 в последния кръг от Първа лига. Ръководителят коментира в типичния си стил бъдещата селекция на клуба и се ядоса на журналистически въпрос, свързан с феърплея на столичани.

Венци Стефанов е радостен за младите играчи на Славия

„Не съм по равносметките, има си статистици, които си водят сметките. Лошо започнахме, завършихме накрая сравнително добре. Днес съм радостен, че 10-11 деца от школата на Славия взеха участие в мача. Виждам, че има израстване, ако се работи с тях, това е бъдещето на българския футбол. Ако има повече такива деца, ще има и футболисти, затова съм радостен и съм щастлив. Благодаря!“, заяви Стефанов минути след загубата на Славия от ЦСКА 1948.

ВАР-ът на Actualno

„Не слагай тигана преди да хванеш рибата“

„Чакай, чакай, не съм старши треньор. Треньорите определят, треньорите решават. Аз съм щастлив за тези деца“, каза още той. „Не слагай тигана преди да хванеш рибата“, отговори в типичния си стил президентът на Славия за бъдещата селекция на тима. В края на интервюто си пред журналисти Венци Стефанов ококори очи и изрече единствено ядосано "Ей"!, провокиран от въпрос дали "белите" са хвърлили всички сили, за да спечелят мача.

ОЩЕ: Арда завърши с пирова победа срещу резервите на Ботев Пловдив и на пункт от бараж за Европа (ВИДЕО)

 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес