Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Димитър Костадинов: В Левски тече процес по отстраняването на Мъри и Ивков (ВИДЕО)

06 април 2023, 14:06 часа • 6748 прочитания

Председателят на сдружението "Левски на Левскарите" Димитър Костадинов напусна преждевременно Общото събрание на акционерите на Левски в знак на протест срещу Наско Сираков. Костадинов обяви пред медиите, че в клуба тече процес по отстраняването на Станимир Стоилов и Ивайло Ивков.

"Извършиха се днес поредните обиди и посегателства спрямо футболен клуб Левски. Иво Ивков и Станимир Стоилов не само си вършат добре работата като професионалисти, а се превърнаха като истински лидери на левскарството", започна Костадинов.

ОЩЕ: Заради системен тормоз: Тити Папазов подаде жалба срещу брата на Димитър Костадинов

"Според нас тези хора са заслужили и доказали да се борим докрай те да си вършат работата. Очевидно в момента тече процес на отстраняването им от клуба, за което ние не можем да реагираме спокойно и да го приемем по никакъв начин", добави още той.

"Напуснахме, тъй като не желаем да участваме в този фарс, както беше определен от един непознат за мен акционер. Правим се на акционерно дружество", коментира още Димитър Костадинов. Той разкри и за първата ръководна промяна в Левски - освобождаването на Петър Ганев.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес