Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Димитър Бербатов: Какво си присвои БФС от нашите идеи (ВИДЕО)

24 април 2023, 11:36 часа • 1452 прочитания

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов обвини ръководството на футболната централа, че си е присвоило идеи на неговия екип за развитие на българския футбол. Във видео, публикувано във Фейсбук страницата "Революцията е тук", Бербатов назова основните акценти от тяхната програмата, които са били взаимствани от БФС.

Във видеото Димитър Бербатов засяга три аспекта: за играчи до 21 години, които да се използват в двубоите, задължителна работа по проект на УЕФА "Футболна федерация на бъдещето" и за намаляване на разходите на клубовете. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед обеща продължение на темата с присвоените от БФС идеи на неговия екип.

"Това са само някои от присвоените неща. Присвоиха се и много други, в което няма нищо лошо, след като е в интерес на българския футбол. За съжаление трябва да отбележим, че тези хора нито са способни да създават нещо сами, нито да го въведат в реалния футболен живот, да го държат функциониращо и да го доразвиват", споделя Бербатов.

Повече - гледайте във видеото:

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес