Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Димитров защити Андреев и избухна: Има хора, които пречат на развитието (ВИДЕО)

13 октомври 2023, 22:35 часа • 2674 прочитания

Селекционерът на младежкия национален отбор на България Александър Димитров бе изключително емоционален в своето интервю след загубата на "трикольорите" от Германия с 2:3 в двубой от група "D" на квалификациите за Евро 2025. Специалистът поздрави възпитаниците си, защити вратаря Пламен Андреев въпреки грешката и заяви, че има хора, които пречат на развитието на тима.

Суперлативи от Димитров за младите "лъвове"

„Супер ми се стори отборът. Играчите дадоха максимума от възможностите си, ние го изисквахме, те също. Благодаря им! Страхотни бяха. Правят чудеса, наистина. За мен е чест да работя с тях. Стратегията беше тренирана. Играчите я изпълниха на над 100%. Благодаря им от цялата си душа и сърце“, започна Димитров за поражението на България U21.

Селекционерът яростно защити Пламен Андреев

"Пламен Андреев не е виновен за нищо, всички сме зад него. Прекрасен човек и прекрасен вратар. Какво се изписа до мача с Германия? Кому беше нужна тази атака срещу Пламен Андреев? На кого угаждаме? А кой не греши? Нима хората, които го обвиняват, не грешат?!“, коментира ядосано Димитров.

ОЩЕ: Костов връща Ники Михайлов под рамката на Левски

Александър Диитров

Словесна атака от Александър Димитров, но към кого

„Играчите имат увереност и самочувствие. Има хора, които пречат този отбор да се развива. Има хора, спъващи нашия процес. Много нерви и усилия хвърляме, за да се справяме с тези неща", не скри емоционалният специалист. След телевизионното си интервю пред останалите журналисти той допълни: "Питам защо не пуснаха Марин Петков? Мъжете са приоритет, но ме боли. Утре ще бият Литва. Пожелавам им с цялото си сърце да бият Литва."

Имаме ли нужда от толкова чужденци в българския футбол

"Колкото до мача с Косово – важно е да възстановим играчите физически и психологически. Противопоставихме се на изключително скъп и класен отбор. Нашите играчи показаха, че имаме потенциал. Нека футболните хора си направят изводите дали има нужда от толкова чужденци, или нашите играчи трябва да получават доверие. С липсата на доверие, при което са привилегировани чужденците, сме го докарали дотук. Играчите доказаха, че можем да се надиграваме с най-добрите“, завърши селекционерът на младежкия национален отбор на България.

ОЩЕ: 246 дни до ЕВРО 2024: Турция е окрилена и приземена от инфарктни голове в края (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес