Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА започна с промените по високите етажи на властта

16 май 2024, 14:58 часа • 6153 прочитания

ЦСКА започна с промените по високите етажи на властта клуба. Това разкриха колегите от „Спортал“. Според информациите „червените“ вече са се разделили с част от хората от екипа на Гриша и Данаил Ганчеви, които работиха на „Армията“ в последните години.

Семейство Ганчеви вече няма нищо общо с ЦСКА

Както е известно, в края на април „армейците“ обявиха, че семейство Ганчеви се оттегля от управлението на ЦСКА, като са прехвърлили своите акции на „Националния фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“, който вече е мажоритарен собственик на столичния гранд с 80 процента от ценните книжа.

Гриша Ганчев Данаил Ганчев

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Хегемонията на Лудогорец, разделението в Левски и неяснотите в ЦСКА

Промените в ЦСКА

Преди два дни се е провело заседание на Съвета на директорите на ЦСКА, на което е взето решение да се сменят управителите на две дружества, тясно свързани с клуба. Първото е „Арена ЦСКА“, което притежава 50 процента от „Спортни имоти Българска Армия“. До момента управител на дружеството бе собственикът на фирмата „Ред Енимълс“, която държи емблемата на „червените“ - Искра Григорова. Тя е заменена от Ангел Борисов.

Филип Филипов Явор Матеев Трифон Попов

Другото дружество, което сменя управителя си е „ЦСКА Медия“. Досега то бе поверено на Трифон Попов. Той ще бъде заменен от единия от двамата изпълнителни директори на клуба – Стоян Орманджиев.

Вчера пък стана ясно, че нов директор в ЦСКА ще се заеме и с инфраструктурните проекти на "червените".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес