Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА уреди първо зимно попълнение, „червените“ чакат норвежец на лагера в Турция

09 януари 2024, 10:02 часа • 1883 прочитания

ЦСКА уреди първото си зимно попълнение. Става въпрос за норвежеца Олаус Скарсем. Според медиите в родината на 25-годишния футболист всичко около преминаването на полузащитника при „червените“ вече е уточнено като се очаква той да се присъедини към новите си съотборници на подготвителния лагер в Турция, който стартира на 14 януари.

ЦСКА ще плати около 500 000 евро за Скарсем

Олаус Скарсем е собственост на Розенборг като ЦСКА ще трябва да плати трансферна сума за правата му. Медиите в Норвегия разкриват, че местния гранд ще получи около 500 хиляди евро от продажбата на вътрешния полузащитник. До момента в кариерата си Скарсем е играл единствено в своята родина като освен екипа на Розенборг е носил и тези на Ранхайм и Кристиансунд.

Олаус Скарсем

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: ЦСКА се мотае със селекцията и това ще се окаже пагубно

„Червените“ ще разчитат на изцяло норвежка халфова линия

25-годишният полузащитник пък ще бъде третия норвежец в състава на ЦСКА. В момента при „червените“ се подвизават неговите сънародници Тобиас Хайнц и Джонатан Линдсет. Очаква се тримата да заформят изцяло скандинавска халфова линия при „армейците“. Най-вероятно ЦСКА ще се опита да вземе поне още един-двама футболисти до края на зимния трансферен прозорец.

Вчера пък ЦСКА се раздели с пореден футболист.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес